22 oct 2007, 11:40

Този 

  Poesía
491 0 2

Този е щастлив, нали?
Вижда всичко в твоите очи...
Може би това си ти...
Може би принцеса без сълзи...



Този е щастлив със теб...
Гледа мене, вижда твоите очи.
Този за тебе е грях неотнет,
този е в твойте сълзи.

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??