22.10.2007 г., 11:40 ч.

Този 

  Поезия
490 0 2

Този е щастлив, нали?
Вижда всичко в твоите очи...
Може би това си ти...
Може би принцеса без сълзи...



Този е щастлив със теб...
Гледа мене, вижда твоите очи.
Този за тебе е грях неотнет,
този е в твойте сълзи.

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??