26 jun 2008, 14:06

Този ад да обичам 

  Poesía » De amor
789 1 8

Този ад, да обичам, го зная

и съм вкопчан във него до лудост.

Ако поляна без тебе е раят,

по-добре да съм грешник прокуден.

И нека ми капят сълзите,

и да ближе сърцето ми огън -

изглежда така ще опитам

да бъда по-близо до Бога.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??