16 abr 2017, 23:09

Традиции 

  Poesía » De humor, Filosófica, Parodias, Otra
884 1 0

Лято е, снегът вали и трупа се,
избутаха се слънчевите зимни дни...
Вали! И летните шейни са канени,
алени, зелени, шарени...

Великденска елха засвети в мрака,
а козунак за Богоявление е пак в реката...
Красотия блика в пролетните жълти листи,
изчисти се небето, а мене кой ли ще очисти...

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??