16 апр. 2017 г., 23:09

Традиции 

  Поэзия » Юмористическая, Философская, Пародии, Другая
868 1 0

Лято е, снегът вали и трупа се,
избутаха се слънчевите зимни дни...
Вали! И летните шейни са канени,
алени, зелени, шарени...

Великденска елха засвети в мрака,
а козунак за Богоявление е пак в реката...
Красотия блика в пролетните жълти листи,
изчисти се небето, а мене кой ли ще очисти...

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??