5 feb 2013, 11:42

Традицията 

  Poesía
944 0 0

Традицията

 

Тя никога няма да умре,

ще бъде вечна и жива.

Щом я носи на бели криле,

любовта на децата щастливо.

 

Щом я пази детският плам 

и игривата детска усмивка.

Тя се търси с мерак овладян,

от злото щом търсиш почивка.

 

Тя е с име - любов и мечта,

щом ще топли светът безконечен.

И огънят в онази детска душа,

е огън - древен и вечен.

© Димитър Михов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??