8 feb 2006, 18:52

Трагедия 

  Poesía
820 0 4
От моята драма,
по-голяма няма.
Чак сега разбирам,
че било е измама . . .

От моите проблеми,
няма по-големи.
Разкъсват ме страшни
морални дилеми . . .

Късно научавам,
че животът не струва
и всеки се преструва.
Но истината е жестока и трагична:
ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА !!!

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??