8 mar 2024, 10:06

Трепет 

  Poesía
63 0 4

Обикнете живота си, мили момичета,

с всеки трепет забързан от новия ден!

Забравете несгодите! Растете щастливи!

Изживейте мечтите си с дух устремен!

 

Обикнете живота си, мили момчета!

Събудете любовния трепет, не гордостта!

Отпуснете спирачки, спрете да тичате!

Нищо не „трябва“! Живейте сега!

 

Всички знаете, дължим го на себе си.

Нека бъдем дарени със силни крила!

Подплатени с любов, не със Его...

да запазим чиста всяка светла душа.

 

Да обикнем живота, не е задължение

то е кредото през дългия път...

С чисти помисли и светли надежди

дайте шанс, да оцелее светът.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??