5 jul 2009, 0:17  

Трепети 

  Poesía » De amor
1057 0 3

...

 

1.
Поглед, усмивка, целувка...

Ласка, прегръдка, милувка...
Трепет, радост, вълнение,
нежност, любов, упоение...
Сън! Реалност! Мечта!
Ти - душа, красота, топлота! 

 

2. 

С теб се чувствам щастлив -
жив, млад, обичан и див!
Мисълта за теб ума ми гори...
Любовта ни в живота суров ме крепи!

 

3.

Аз съм до теб,

както бях и преди.

Не си сама -

това знай и помни!

 

4.

И в радост, и в тъга,

и в глъч, и в тишина

ти даваш ми покоя

и радостта на любовта.

 

5.

За теб копнея аз

всеки миг и всеки час,

и те моля - с мен бъди

още много сладки дни!

 

 

                                 /2002 -2004 г./

© Митко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??