29 jul 2008, 14:13

Три години 

  Poesía » De amor
779 0 3

"Три години"

 

Три години не беше до мен,

но беше единствен в сърцето.

През тях беше груб, и жесток, и студен -

не можеш да ми върнеш всичко, дето ми е взето.

 

 

Каквото и да правиш, няма вече да простя,

от загубата изградих победа във сърцето

и днес недей да молиш ти за любовта,

не мога да отвърна с нещо, дето ми е взето.

© Велина Виткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??