"Три години"
Три години не беше до мен,
но беше единствен в сърцето.
През тях беше груб, и жесток, и студен -
не можеш да ми върнеш всичко, дето ми е взето.
Каквото и да правиш, няма вече да простя,
от загубата изградих победа във сърцето
и днес недей да молиш ти за любовта,
не мога да отвърна с нещо, дето ми е взето.
© Велина Виткова All rights reserved.