25 ene 2020, 20:45

Три минути 

  Poesía » De amor
478 0 1

Помниш ли моят танц,

стояхме на плажа,

сгушени в пясъчните фигури. 

Още малко три минути остани -

миг наахармония и

гами от сърца, потапяни в мисли за теб,

ти бе моят въглен,

в който написах на морския бриз

"бях тук с теб" .

Миг - не казвай нищо,

а само затвори очи,

мълчание и тишина ще ни докоснат е съня.

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??