25 янв. 2020 г., 20:45

Три минути 

  Поэзия » Любовная
474 0 1

Помниш ли моят танц,

стояхме на плажа,

сгушени в пясъчните фигури. 

Още малко три минути остани -

миг наахармония и

гами от сърца, потапяни в мисли за теб,

ти бе моят въглен,

в който написах на морския бриз

"бях тук с теб" .

Миг - не казвай нищо,

а само затвори очи,

мълчание и тишина ще ни докоснат е съня.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??