25.01.2020 г., 20:45 ч.

Три минути 

  Поезия » Любовна
466 0 1

Помниш ли моят танц,

стояхме на плажа,

сгушени в пясъчните фигури. 

Още малко три минути остани -

миг наахармония и

гами от сърца, потапяни в мисли за теб,

ти бе моят въглен,

в който написах на морския бриз

"бях тук с теб" .

Миг - не казвай нищо,

а само затвори очи,

мълчание и тишина ще ни докоснат е съня.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??