29 may 2010, 2:21

Тридесет и две 

  Poesía » De amor
1655 2 6

Тридесет и две волтови дъги.

Тридесет и два обръча от болка.

Тридесет и два удара на сърцето.

Тридесет и две глътки отрова.

Тридесет и две не те, аз не и аз не те...

Тридесет и две студени игли.

Тридесет и две палещи звезди.

 

Тридесет и две стоманени халки

свързани завинаги.

© Венцислав Захариев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??