May 29, 2010, 2:21 AM

Тридесет и две 

  Poetry » Love
1661 2 6

Тридесет и две волтови дъги.

Тридесет и два обръча от болка.

Тридесет и два удара на сърцето.

Тридесет и две глътки отрова.

Тридесет и две не те, аз не и аз не те...

Тридесет и две студени игли.

Тридесет и две палещи звезди.

 

Тридесет и две стоманени халки

свързани завинаги.

© Венцислав Захариев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??