29.05.2010 г., 2:21 ч.

Тридесет и две 

  Поезия » Любовна
1638 2 6

Тридесет и две волтови дъги.

Тридесет и два обръча от болка.

Тридесет и два удара на сърцето.

Тридесет и две глътки отрова.

Тридесет и две не те, аз не и аз не те...

Тридесет и две студени игли.

Тридесет и две палещи звезди.

 

Тридесет и две стоманени халки

свързани завинаги.

© Венцислав Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??