14 feb 2016, 20:22

Трифон Зарезан 

  Poesía » Filosófica
2017 0 4

                                                                   лозето зарязах
                                                                  с вино го облях

 

                                                                  любовта опазих
                                                                   с вино я съгрях

 

                                                                   лозе любовта е
                                                                   вино щом ухае

 

                                                                  лозе любовта е
                                                                        вино е

                                                                            и
                                                                         РАЙ
                                                                            е

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но и двете са до време
    туй от мене знай!
  • Това е едно много хубаво стихотворение от два куплета,
    Трогна ме.
    ...Ама и как е издокарано за празника да прилича на кол!
    Направо супер!
    Rhymefan, за другия Трифон Зарезан направи едно да прилича и на лозарска ножица!
    Плийз!
  • Любовта е вино, а виното любов. Добре казано.
  • Точно и изключително подходящо за днешните празници!
Propuestas
: ??:??