7 sept 2011, 15:13

Триста 

  Poesía » De amor
660 0 0

И триста рани в мене да отвориш,

 и с триста думи ти да ме раниш,

 и триста пъти ти да ме отровиш,

 любовта ми няма да я озаптиш!!!

 И триста огъня в сърцето да запалиш,

 и триста пъти да ги угасиш,

 и триста пъти подло да ме мамиш,

 любовта ми няма да я загасиш!!!

 И триста пъти душата ми да вземеш,

 и звездите, дето съм свалил,

 повярвай ми, не можеш да отнемеш

 туй, което толкоз време съм градил!!

 И триста пъти да ме нараняваш,

 и триста пъти да ме усмъртиш,

  и триста пъти сълзи да даряваш,

 ти триста пъти можеш да ме възкресиш!!!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??