6 mar 2024, 20:24

Тротинетка 

  Poesía » De amor
184 0 0

Любовта минава като тротинетка,
завила по дискретния паваж.
Лелея за любимата брюнетка,
за своя свиден екипаж.

Прости ми, моля те, любими чичо,
че няма зестра моята душа.
Но зная ли, че истински обичам,
и твоя свят сега ще утеша. 

© Йотор Амер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??