6.03.2024 г., 20:24 ч.

Тротинетка 

  Поезия » Любовна
66 0 0

Любовта минава като тротинетка,
завила по дискретния паваж.
Лелея за любимата брюнетка,
за своя свиден екипаж.

Прости ми, моля те, любими чичо,
че няма зестра моята душа.
Но зная ли, че истински обичам,
и твоя свят сега ще утеша. 

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??