24 may 2017, 19:01

Труден оптимизъм 

  Poesía » Verso libre
575 0 0

Отломките си сбирам като стара бричка.
Връзвам с тел където липсват болтове.
Поскърцвам и потраквам вехти чаркове,
но ето пак на собствен ход съм, пичове!!!

© Куш Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??