24 мая 2017 г., 19:01

Труден оптимизъм 

  Поэзия » Свободный стих
573 0 0

Отломките си сбирам като стара бричка.
Връзвам с тел където липсват болтове.
Поскърцвам и потраквам вехти чаркове,
но ето пак на собствен ход съм, пичове!!!

© Куш Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??