24 may 2014, 20:06

Трудна за обичане 

  Poesía » De amor
714 0 5

Сега си трудна за обичане.
Сърдита, горда, инатлива...
Но... аз те искам - всякаква.
... до неприличие!
Усмихната, намръщена, сърдита...
Натрапчиво!
Влудяващо красива!

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??