Такава съм – нелесна за обичане,
торнадо, оживяло преди края,
не съм красив рефрен за вричане,
ни картичка със логото на рая.
Различна съм, не съм и за разбиране,
морето ми е плитко до колене,
чуплива съм и трудна за събиране,
тайфуните са нежност спрямо мене.
Такава съм опасна за прегръщане,
бодлите ми убождат до кървене,
когато ме изгониш, пак завръщам се
в сърцето ти, обречено на мене.
© Неземна Todos los derechos reservados