14 авг. 2019 г., 16:03

Трудна за обичане 

  Поэзия » Любовная
817 3 3

Такава съм – нелесна за обичане,

торнадо, оживяло преди края,

не съм красив рефрен за вричане,

ни картичка със логото на рая.

 

Различна съм, не съм и за разбиране,

морето ми е плитко до колене,

чуплива съм и трудна за събиране,

тайфуните са нежност спрямо мене.

 

Такава съм опасна за прегръщане,

бодлите ми убождат до кървене,

когато ме изгониш, пак завръщам се

в сърцето ти, обречено на мене.

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??