Трудно е признавам,
да бъдеш себе си в този
толкова фалшив и лицемерен свят.
Трудно е признавам,
да следваш пътя си,
без капка колебание,
но не поглеждай назад
нищо няма да се върне.
Продължи напред и
докажи пред себе си,
че ще успееш да пребориш
всяка трудност,всеки мъничък проблем,
не поглеждай повече назад
и с гордо вдигната глава , пътя начертай си.
Махни веригите на мнението чуждо
и себе си бъди,все пак само това ти е нужно.
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados