19 jun 2011, 21:41

Трябва 

  Poesía » Civil
583 0 0

Трябва още пътища
аз да измина,
по каменисти места
да вървя,
в тъмни пещери
да надничам
и после по скали
да пълзя,
да изкача високи
била
и от тях
да тръгна
нагоре!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??