19 июн. 2011 г., 21:41

Трябва 

  Поэзия » Гражданская
581 0 0

Трябва още пътища
аз да измина,
по каменисти места
да вървя,
в тъмни пещери
да надничам
и после по скали
да пълзя,
да изкача високи
била
и от тях
да тръгна
нагоре!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??