12 mar 2007, 8:18

Трябва ли 

  Poesía
536 0 2

Трябва ли да правиш всичко
за да получиш малко,
или не трябва да правиш нищо
за да получиш много?

Трябва ли да чувстваш нещо
без да обичаш някого,
или трябва да усещаш някого
но без да имаш чувства?

Трябва ли да продадеш чувствата си
за една малка усмивка,
или трябва да накараш чувствата
да са с усмихната душа?

Трябва ли да владееш душата си
без да владееш сърцето си,
или трябва да ги събереш
но без да се виждат?

Трябва ли да се вижда нещо което не си,
което отвънка черно блести,
или трябва да не се вижда това което си,
това което вътре неизменно кърви ?

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прави каквото ти казва сърцето, пък да става каквото ще.
    Аз съм на този принцип.
    Замислящ стих Иван.
    Поздрав.
  • Трябва ли да владееш душата си
    без да владееш сърцето си,
    или трябва да ги събереш
    но без да се виждат?
    ...
    Браво!
Propuestas
: ??:??