18 feb 2009, 17:45

Трябва ли? 

  Poesía » Odas y poemas
930 0 1
ТРЯБВА ЛИ?

Трябва ли да казвам
колко те обичам!?
Трябва ли да казвам,
че Родина те наричам!?

Трябва ли да си признавам,
че за теб живея!?
Трябва ли да си признавам
как за теб милея!?

Трябва ли да изразявам
чувствата си със слова!?
Трябва да ги изразявам,
но няма думи за това!!!

А трябва ли да споменавам,
мила майко моя,
че пред теб се преклонявам
и ще бъда вечно твоя!!!

© КрИсИ Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво! Много силен заряд има в твоя стих!
Propuestas
: ??:??