5 may 2006, 22:18

Тръгна си 

  Poesía
672 0 3
Тръгна си внезапно, без да се сбогуваш.
Ти остави мъка, мъка и сълзи.
Май ти писна мили пак да се преструваш,
само че не знаеш колко ме боли.
Исках да се върнеш и пак да ме прегърнеш,
но е много късно за това.
Исках да си с мене, пак да ме целунеш,
аз те исках, но ти не пожела.

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??