27 sept 2020, 11:33

Тръгни към мене 

  Poesía
355 0 1

Тръгни към мен

Обичам те и не се срамувам,

търся те в безоблачния ден.

За твоите ласки тъгувам

в деня и в съня те викам при мен.

При теб намирам тишина,

в нея себе си откривам.

Покрива ме дантелена пелена,

в облачна риза слънцето намирам.

Тръгни към мен, ласките те чакат,

за любовта виза не издават.

Морският бриз с водата скачат,

на любов и радост се отдават.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??