Тръгни към мен
Обичам те и не се срамувам,
търся те в безоблачния ден.
За твоите ласки тъгувам
в деня и в съня те викам при мен.
При теб намирам тишина,
в нея себе си откривам.
Покрива ме дантелена пелена,
в облачна риза слънцето намирам.
Тръгни към мен, ласките те чакат,
за любовта виза не издават.
Морският бриз с водата скачат,
на любов и радост се отдават.
© Йонка Янкова Все права защищены