Тръгни си
Не съм красива и не съм добра,
когато няма те, за да съм такава.
Морето бурно си,
аз лодката - спокойно плаваща.
Озовах се отново на брега -
романтично изоставена.
В достойнството си женско
ще претопя душата.
Не ще отнемеш ти
красивото на моите очи,
трепета ми вечен по живота,
сладък и горчив.
© Петя Мирчева Todos los derechos reservados