10 февр. 2009 г., 13:04

Тръгни си 

  Поэзия
970 0 3
 

Тръгни си

 

Не съм красива и не съм добра,

когато няма те, за да съм такава.

Морето бурно си,

аз лодката - спокойно плаваща.

Озовах се отново на брега -

романтично изоставена.

 

В  достойнството си женско

 ще претопя душата.

Не ще отнемеш ти

красивото на моите очи,

трепета ми вечен по живота,

сладък и горчив.

© Петя Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??