20 jun 2011, 19:35

Тръгвай 

  Poesía » De amor
606 0 1

Какво ми казваш, искаш да си тръгнеш???

Добре... на Добър час ти Пожелавам!!!

Ти сам при мен дойде и сам избра

със мен да бъдеш...

Сега избираш да си тръгнеш,

защо насила аз да те задържам???

Излишно е, защото Любовта не е Насилие...

 Свободен избор тя е... на Сърцето и Душата!

Затуй, че щом решил си...

Тръгвай!

Обичам те все още... Да,

ала и себе си Обичам!!!

А знаеш, че не бих била Щастлива,

с фалшива Обич да Живея!!!

В Живота Право има всеки

сам да избира своя път!

Така че, тръгвай...

не се Страхувай и не се Вини,

аз ще се справя... знаеш, че съм Силна!

ОБИЧАМ ТЕ и затова, приемам...

това, което искаш Ти!!!

Ще ме Боли без тебе да остана

и липсата по теб ще е голяма...

Но предпочитам да остана само Спомен,

 Истински, Красив, Неповторим...

отколкото да стана сиво скучно бреме!!!

Да... знам... за мойта болка мислиш...

Недей...

Тръгвай, щом си решил!!!

На добър час ти пожелавам!

Обичам те все тъй, както преди, но знай...

Не съм за Съжаление...

а за ЛЮБОВ РОДЕНА!!!

 

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??