2 jul 2011, 22:12

Тръгвай, моля те... 

  Poesía » De amor
681 0 0

Сега отиваш си...
и би трябвало да те спра...

Но вече не искам...
искам да бъда за малко сама...
О, моля те...

Недей!
Защо ме търсиш ?
И не, не искам да се върнеш!
Тръгвай, тя те чака!
Моля те, прости ми..
не искам да съм груба,
какъвто беше ти...
Не, не ме търси...
О, стига!
Махай се...
Преди бях слаба и несигурна,
за да го кажа!
Но сега аз просто не издържам...
Живей си живота спокойно,
аз повече няма да те притеснявам...
И моля...
Забрави годините,
в които те обичах...
Те няма да се върнат...
Забрави сълзите по лицето ми...
защото няма да ги видиш отново...
Забрави, че съществувам...
Така ще бъдем, надявам се...
Щастливи...

© Ивана Кондева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??