4 oct 2008, 11:29

Тръгвай си 

  Poesía » De amor
916 0 2
Тръгвай, щом решил си,
не ме поглеждай - НЕ.
Тръгвай, щом открил си
нови любовни светове.
Тръгвай, не мисли за мен,
аз ще се съвзема някой ден.
Тръгвай, не мисли
за сълзите в очите ми.
Тръгвай, не мисли
за болката в сърцето ми.
Не е важно как се чувствам сега,
важното е, че съм била щастлива.
Не е важно дали умирам сега,
важното е, че съм била жива.
Тръгвай, остави ме,
не искам последно сбогом
Тръгвай, забрави ме,
не искам да ме искаш отново.
Забрави всяка дума всеки жест,
забрави, че тъжна съм била и днес.
Не искам твоите целувки,
не искам твоите прегръдки.
Отивай си сега,
отивай при другата жена.
Не ме поглеждай с този поглед жален,
ти направи пътя кален.
Обичам те, разбери,
но не мога да те деля с други жени.
Така че тръгвай, остави да ме боли,
да плача и да си спомням за миналите дни!!!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е! Браво и успех!
  • Истинско...Гледай само напред и живей!
    Поздрав от сърце!
Propuestas
: ??:??