28 oct 2012, 19:59

Тръгвам 

  Poesía » Otra
803 0 16

 

Кой си, дето не чуваш?

Кой си, дето не виждаш?

Бях във живота – чудо!

Хранех се. И се движех.

 

Бях във живота. Помня.

Имаше ме – и имах.

Няма да го догоня.

Стига.

Стина.

 

Други стихове искаш.

Зная ги, зная кои са!

Те са от другата книжка.

Дето не я написах.

 

Те са от другото време.

Дето ахá до рая.

Дето съм непотребен.

 

Тръгвам. Звездата си вземам.

Дето е най от края.

 

Виж колко много за тебе!

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??