25 mar 2018, 19:00  

Тръгвам 

  Poesía » De amor
351 1 0

Тръгвам

 

Аз тръгвам! Сама си го реших.
Познаваш ме. Тръгвам изведнъж.
Така. Сама избрах момента.
Да се скрия и от тоя мъж.

 

Твърде много казах. Не разбра.
Знам ли? Очилата ми къде са?
Ще спра ли да те търся?
Любов все накуцваща и боса.

 

Тръгвам по студения паваж

влачейки отчаяно надежда.

И всичките звезди приспах

свлекли всички влюбени одежди.

 

Недей. Не тръгвай ти след мен.
Отива си поредната. Без шанс.
Бележка ти оставям. Запомни.
Изгуби ме!С любов!Тръгвам аз.

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??