Аз тръгвам! Сама си го реших.
Познаваш ме. Тръгвам изведнъж.
Така. Сама избрах момента.
Да се скрия и от тоя мъж.
Твърде много казах. Не разбра.
Знам ли? Очилата ми къде са?
Ще спра ли да те търся?
Любов все накуцваща и боса.
Тръгвам по студения паваж
влачейки отчаяно надежда.
И всичките звезди приспах
свлекли всички влюбени одежди.
Недей. Не тръгвай ти след мен.
Отива си поредната. Без шанс.
Бележка ти оставям. Запомни.
Изгуби ме!С любов!Тръгвам аз.
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева Всички права запазени