1 may 2012, 19:16

Тръгвам с моя ден 

  Poesía » Otra
403 0 0

Тръгвам с моя ден

 

Тръгвам с моя ден

тъй обичан, тъй красив.

С пурпурни очи съзирам

миг прекрасен, толкоз див.

 

Радост пак ме завладява,

моят хубав ден е пак с мен.

Тръгвам и изгарям цяла

побеляла, като сняг.

 

И щом белотата ме докосне

бяла като брезова кора,

с онази моя жива сила

искам пак да се стопя.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??