Колко трудно е да те отмина,
когато видя твоите очи.
Как трудно е да си замина,
когато искам да ми кажеш "остани".
Защо, когато те погледна, си толкова студен?
Защо не ме обичаш и не бъдеш с мен?
Не искам вече да те моля,
не искам повече да ме боли.
Не искам да съм между хора,
а в мислите да бъдеш ти.
Нямам вече сила, нямам и сълзи,
не мога да съм постоянно мила,
а гордостта да пазиш ти.
Колко трудно е да те отмина,
когато видя твоите очи.
Знам, трудно е да си замина,
но тръгвам, чуваш ли?
© Даниела Костова Todos los derechos reservados