2 sept 2008, 13:13

Тръгвам си 

  Poesía » Otra
688 0 3
Тръгвам си...
За пореден път
отказвам се от тебе...
За пореден път сълзите ми потичат...
"Тръгвам си" - устните изричат,
а сърцето продължава да се врича...
Тръгвам си... аз може вратата да затворя,
но сърцето ми не ще да те прогони...
Аз тръгвам си... не съм ти нужна вече...
Ще избягам надалече...
Ще се свия в черупката си,
изрисувана от сняг.
Ще заровя сълзите си
и ще потъна в бяг...
Лицето ми усмихнато ще видиш,
но сърцето впито ще е във тъга.
Думи нейде ще се чуят,
ала глуха ще е моята душа...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??