5 feb 2014, 20:20

Тръгваш ли? Недей 

  Poesía » De amor
518 0 1

Тръгваш ли? Недей.
Любов отвътре ме изгаря.
Сълзи в очите ми напират.
Тръгваш ли? Недей.
Не ме оставяй сама.
Без теб съм половин човек.
Обичам те! - сърцето шепти.
И нежни думи от него извират.
Сякаш, че е планински ручей
и по мен нежно се разлива...
Тръгваш ли? Недей.
При мен остани,
с целувки ме дари,
със страст ме прегърни,
с огъня си ме изпепели.
В танц любовен ме завърти
и към седмото небе ме понеси.
Не тръгвай. Недей.
Не ме оставяй сама.
Без теб не мога да живея.
Без теб съм половин човек.

denisima - 04.02.2014 г.

 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??