22 sept 2011, 0:08

Тръпка 

  Poesía
643 0 0

Шепот, допири, мисли за грях,

прикрити с шеги

и капка страх

мислите ни ще изгори!

 

Случайни докосвания, погледи... още...!

затваряй очи

и докосвай

докато пожарът гори!

 

Тръпка страшна - в гърдите вулкан!

Изтръпвам пред тебе отново...!

Лошо е да си сам,

а аз да ти помогна мога!  

 

НА С.

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??