22.09.2011 г., 0:08 ч.

Тръпка 

  Поезия
644 0 0

Шепот, допири, мисли за грях,

прикрити с шеги

и капка страх

мислите ни ще изгори!

 

Случайни докосвания, погледи... още...!

затваряй очи

и докосвай

докато пожарът гори!

 

Тръпка страшна - в гърдите вулкан!

Изтръпвам пред тебе отново...!

Лошо е да си сам,

а аз да ти помогна мога!  

 

НА С.

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??