Шепот, допири, мисли за грях,
прикрити с шеги
и капка страх
мислите ни ще изгори!
Случайни докосвания, погледи... още...!
затваряй очи
и докосвай
докато пожарът гори!
Тръпка страшна - в гърдите вулкан!
Изтръпвам пред тебе отново...!
Лошо е да си сам,
а аз да ти помогна мога!
НА С.
© Петето Все права защищены