16 feb 2010, 11:06

Тu!! 

  Poesía » De amor
948 0 3

не искам да те искам
но го правя...
докосваш...
бавно...
тръпна...
изгаря...
целуваш...
убиваш...
разбиваш...
но парченцата от сърцето ми събираш...
говориш...
бавно...
тихо...
сладко...
и всичко свърши...
всичко е за кратко...
връщаш се за малко чувство...
малко любов...
и си отиваш...
без мен...
отиваш готов... да се преструваш
на някой... който не си...
отиваш... готов си...
забрави твоето ТИ!


на теб...
[16.o2.2o1o]

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??